Όροι Χρήσης Ιστοτόπου

Καλώς ήρθατε στον στο ηλεκτρονικό μας  κατάστημα.  Η χρήση των υπηρεσιών του ιστοτόπου προϋποθέτουν την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων που αναγράφονται εδώ..  


 Επικοινωνία
Τηλεφωνικά: 2467-089-182
Μέσω email, για οποιοδήποτε λόγο: info@computron.gr   ή  [email protected]computron.gr  
Διεύθυνση:ΠΕΟ Καστοριάς Φλώρινας, Δισπηλιό, Καστοριά 52057 

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-17:00 (εκτός αργιών)
 
Η επωνυμία της εταιρείας είναι:
"Komputron Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.", με διακριτικό τίτλο “Computron”
Έδρα: Περιοχή Κάργα, Δισπηλιό, Καστοριά 52057 
 
Περιεχόμηνο
Η Computron διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων των τιμών, χωρίς καμία προειδοποίηση

Περιορισμός Ευθύνης
Ο έλεγχος των τεχνικών πληροφοριών που παρέχονται και της καταλληλότητας των ειδών που παραγγέλλονται ανήκει στην αποκλειστική ευθύνη του χρήστη. Η " Computron " δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ασυμβατότητες των προϊόντων με άλλα προϊόντα.

Η ευθύνη για την σωστή επιλογή του εξαρτήματος ανοικει στον πελάτη, ακόμα και αν η παραγγελία γίνει τηλεφωνικά. Παρόλο που γίνεται καθε προσπάθεια από τους εκπροσώπους μας να βοηθήσουν στην επιλογή του σωστού, η Computron δε μπορει να εγγυηθεί την καταλληλότητα, χωρίς να έχει τον υπολογιστή του πελάτη στα χέρια της. Βέβαια, σε περίπτωση λάθους επιλογής, ο πελάτης έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως αναφέρεται παρακάτω.

Η Computron ευθύνη δεν φέρει  ευθύνη για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της Ιστοσελίδας καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο.

 
Καταχώρηση παραγγελίας και διαθεσιμότητα προϊόντων

Η καταχώρηση παραγγελίας δε συνεπάγεται και την αυτόματη δέσμευση του αποθέματος. Σε περιπτώσεις χαμηλού ύψους αποθέματος,  η Computron διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελέσει κάποια παραγγελία ή μέρος αυτής, εφόσον η διαθεσιμότητα σε σχέση με την ζήτηση αποδειχτεί ανεπαρκής. Στην περίπτωση αυτή θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση. Η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και την συλλογή των προϊόντων.

 

Πνευματικά Δικαιώματα 

Η Computron ειναι δικαιούχος των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου και της διάρθρωσης του  Ιστοτόπου www.computron.gr

Άλλοι Όροι:

Μέρος των όρων χρήσης αποτελούν και οι σελίδες στους παρακάτω συνδέσμους (links)

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Τρόποι πληρωμής
Τρόποι και κόστος Αποστολής
Χρόνος Παράδοσης
Εγγύηση
Υπαναχώρηση
Αποστολή Εμπορευμάτων Πρός Computron
Διαδικασίες Επιστροφής Χρημάτων