Προτού αποστέλετε εμπορεύματα στην Computron, παρακαλούμε πρέπει να έχετε λάβει Αριθμό Έγκρισης Επιστροφής Εμπορεύματος (κωδικός RMA).
¨Αν δεν έχετε λάβει κωδικό RMA, παρακαλώ καλέστε μας να σας το δώσουμε.

Αφου λάβετε τον κωδικό RMA ακολουθείτε τις εξής διαδικασίες:

1) Πακετάρετε το εμπόρευμα προσεχτικά για αποφυγή ζημιάς κατά τη μεταφορά, και αναγράφετε με μεγάλα γράμματα έξω από το δέμα τον κωδικό RMA. (Π.χ. RMA-351784). Δέμα που δε θα φέρει τoν κωδικό RMA εξωτερικά, δε θα γίνεται αποδεκτό από την Computron, που σημαίνει ότι θα χρεωθείτε πρόσθετα μεταφορικά για το "πήγαινε έλα". Ειναι σημαντικό το κουτί συσκευασίας του προιόντος να παραμείνει στην αρχική του μορφή (χωρίς γρατσουνιες, γραψίματα, κτλ). Αυτό σημαίνει πρεπει να γίνει περιτύλιγμα γύρω στο κουτί, και το RMA να αναγραφεί στο περιτύλιγμα, και ¨ΟΧΙ στο κουτί.

2) Αν το παραστατικό που εκδόσαμε ήταν "Απόδειξη Λιανικής", πρέπει μέσα στο δέμα να συμπεριλάβετε και την επίσημη απόδειξη λιανικής. Χωρίς την απόδειξη λιανικής είναι αδύνατο να κάνουμε κάτι

3) Για εξαρτημα που παραλάβατε και δε λειτουργεί, είναι απαραίτητο να συμπεριλάβεται σημείωμα όπου αναγράφεται το Part Number του παλιού σας εξαρτήματος, και το ακριβές μοντέλο του υπολογιστλη σας. Αυτό θα ας βοηθήσει να λύσουμε το πρόβλημά σας γρηγορώτερα.

4) Αποστέλετε το δέμα στο κατάστημά μας μέ έναν από τους παρακάτω τρόπους
α) Εφόσον σας το ζητήσαμε ρητά στο email με το οποίο σας δόσαμε το RMA με την courier που σας προτείναμε, ζητώντας από την courier "χρέωση παραλήπτη". Αν σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης πληρώνετε εσείς τα μεταφορικά, θα σας τα χρεώσουμε αργότερα.
β) Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, με Courier της επιλογής σας, και προπληρωμένα από σας τα μεταφορικά
γ) Μεταφέρετε ο ίδιος το εμπόρευμα στο κατάστημά μας

Προσοχή: Δέν παραλαμβάνονται (και επιστρέφονται με δικό σας κόστος), δέματα που αποστέλονται σε μάς με χρέωση παραλήπτη, και δεν εμπίπτουν στην περίπτωση (α).

5) Η διεύθυνσή μας είναι η εξής
Computron
Περιοχή Κάργα
Δισπηλιό 52057, Καστοριά
Τηλ. 801-1010-262

Προσοχή: Σε καμία περίπτωση δεν παραλαμβάνουμε εμπορεύματα που αποστέλλονται με τους παρακάτω τρόπους:
α) Κανονικό ταχυδρομείο ΕΛΤΑ. (Παραλαμβάνουμε όμως, αν αποσταλούν με ΕΛΤΑ Courier / Πόρτα-Πόρτα)
β) ΚΤΕΛ
γ) Μεταφορικές ΙΜΕ (Εκτός αν παραδίδουν στην αποθήκη μας)
δ) Γενικά, με οποιοδήποτε τρόπο που δεν παραδίδει στην αποθήκη μας.