Αν είστε τελικός καταναλωτής προιόντος που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δικαιούστε να υπαναχωρήσετε από την αγορά σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε εξήγηση. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 14 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της ημέρας που εσείς αποκτήσατε ή ένας τρίτος διάφορος του μεταφορέα και υποδειχθείς από εσάς απέκτησε τη φυσική κατοχή των αγαθών.

Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση με μια ξεκάθαρη δήλωση (π.χ. επιστολή που θα σταλεί με ταχυδρομείο,  ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ).

Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, και αποφυγή λαθών, είναι απαραίτητο να μας καλέσετε, ώστε να σας δόσουμε  "Κωδικό Επιστρεφομένων προιόντων" (RMA) . Αφού παραλάβετε τον κωδικό RMA, μας αποστέλετε τα αγαθά, μαζί με την αρχική απόδειξη λιανικής, ή αντίγραφο τιμολογίου.

Για να τηρήσετε την προθεσμία υπαναχώρησης, είναι αρκετό να στείλετε τη δήλωσή σας περί άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησής σας πριν λήξει η προθεσμία υπαναχώρησης.

Συνέπειες της υπαναχώρησης:
Εάν υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα που λάβαμε από εσάς, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα πληροφορηθούμε την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση.

Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν εσείς έχετε συμφωνήσει ρητώς για κάτι διαφορετικό· σε κάθε περίπτωση, δεν θα σας χρεώσουμε έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων. Για την περίπτωση που η επιστροφή χρημάτων δεν ειναι δυνατό να γίνει με τον ίδιο τρόπο (Π.χ. πληρώσατε με "αντικαταβολή", και η επιστροφή γίνεται από σας με ταχύδρομείο), τότε η επιστροφή γίνεται με μεταφορά σε τραπεζικό σας λογαριασμό,

Δικαιούμαστε να καθυστερήσουμε την επιστροφή χρημάτων μέχρις ότου λάβουμε πίσω τα αγαθά.

Εσείς θα επιβαρυνθείτε με την άμεση δαπάνη επιστροφής των αγαθών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε δικό σας μεταφορέα για αποστολή των αγαθών, είτε να χρησιμοποιήσετε δικό μας μεταφορέα, εφόσον συμφωνήσουμε.

Η υπαναχώρηση διέπεται από το νόμο 2251/94, κωδικοποίηση του οποίου μπορείτε να βρείτε εδώ.