Για είκοσι (20) σχεδόν χρόνια η Computron  είναι πιστή στις αρχές της:  Να προμηθεύει στους πελάτες της αξιόπιστα εμπορεύματα, στις χαμηλωτερες τιμές της αγοράς. Επειδή όμως πολλοί ισχυρίζονται το ίδιο, θα θέλαμε να αποδείξουμε έμπρακτα ότι εμείς το εννοούμε. Εγγυώμαστε λοιπόν έμπρακτα, ότι θα σας προσφέρουμε τη φτηνότερη τιμή της Ελληνικής αγοράς.

Έτσι, άν αγοράσετε από μας κάτι, και μέσα σε μια βδομάδα το βρείτε κάπου φτηνότερα, εμείς σας επιστρέφουμε τη διαφορά.  Απλά συμπληρώνετε την παρακάτω αίτηση, και σας αποστέλλουμε τα χρήματα. Περισσότερες λεπτομέριες, μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Προυποθέσεις για την επιστροφή Χρημάτων

 1.   Η διαφορά τιμής που επιστρέφεται στον πελάτη είναι η διαφορά μεταξύ της δικής μας τιμής, και της τιμής του πελάτη. Σαν τιμή θεωρείται η καθαρία αξία, χωρίς να συμπεριληφτούν φόροι, μεταφορικά, ή άλλες επιβαρύνσεις.

2.   Το ανταγωνιστικό εμπόρευμα θα πρέπει να προφέρεται προς πώληση σε eshop στο internet ώστε να μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε, να είναι άμεσα διαθέσιμο, και να έχει τη δυνατότητα να το αγοράσει ο καθένας μέσω της ιστοσλίδας κάνοντας checkout, χωρίς καμία προυπόθεση ή περιορισμό. Η τιμή αυτή δεν πρέπει να είναι προσφορά λίγων μόνο ημερών (π.χ. για λιγώτερο από βδομάδα)

3.   Η αποστολή του ανταγωνιστικού εμπορεύματος πρέπει να γίνεται από την Ελλάδα. 

4.  Στο ανταγωνιστικό προιόν πρέπει να προσφέρεται εγγύηση τουλάχιστον όσο και στο αντίστοιχο της Computron.

5.  Όταν πρόκειται για σύγκριση Υπολογιστών, Οθονών, ή Λάπτοπ, τα εμπορεύματα πρέπει να είναι ολόιδια. Δηλαδή τό ίδιο μοντέλο, με τα ίδια χαρακτηριστικά, και την ίδια φυσική κατάσταση. Το ίδιο ισχύει και για αυθεντικούς φορτιστές και μπαταρίες. 

6. Όταν πρόκειται για σύγκριση καινούριων φορτιστών και μπαταριών αντικατάστασης (Generic, όχι αυθεντικών), δεν είναι απαραίτητο να είναι ίδιος ο κατασκευαστής του φορτιστή ή της μπαταρίας. Είναι αρκετό, να προορίζονται για τόν ίδιο φορητό υπολογιστή, και να έχουν ακριβώς τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά (Για φορτιστές, Volt, Ampere/Watt, μέγεθος βύσματος. Για μπαταρίες, τα Volt, και τα mAH)

7. Για άλλα εξαρτήματα, είναι αρκετό να συμπίπτουν τα χαρακτηριστικά και η φυσική κατάσταση. Ιδιαίτερα για τις RAM, πρέπει και να είναι ίδιας κατηγορίας κατασκευαστή. 

8.  Η εγγύηση επισροφής χρημάτων ισχύει μόνο για πελάτες λιανικής, και ένα τεμάχιο ανα είδος.  

9. Η εγγύηση επισροφής χρημάτων μπορεί να σταματήσει χωρίς προειδοποίηση. Όμως ισχύει για εμπορεύματα που αγοράζονται  όσο  είναι αναρτημένη στον ιστότοπό μας,

cww trust seal